פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב הזוי לרשות השידור - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב הזוי לרשות השידור - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/02/2018 21:49
שלום רב לעורכי הדין,
הסיפור מתחיל בזה שרשות השידור טוענים שלהורים שלי יש חוב מלפני 13 שנים, הם טרחו לספר על החוב רק 7 שנים אחר כך, כאשר ההורים שלי הם זוג אנשים נכים שאמרו מיליון פעם שלא מחזיקים ממקלט עם קשיים כלכליים ומקבלים נכות והבטחת הכנסה. בשנה האחרונה המפרק של רשות השידור והנציגים שלו היו מתקשרים לאיים עליהם, אז ההורים שלי הגישו התנגדות והארכת מועד בבית המשפט השלום בעיר שלהם. אך להפתעם חודשיים אחר כך, הודיעו להם על הגבלות חדשות, מסתבר שהיה דיון בבית המשפט והם לא קיבלו את ההזמנה כי המוסר החליט שהמען לא מספיק, למרות שהוא מספיק וחצי וזה הכתובת. השופט בדיון במעמד צד אחד החליט לחדש הליכים בהוצלפ.
אז מיד הוגשה בקשה לביטול פסק דין, אבל הרשם החליט החלטה אבסורדית שיש לשלם ערבון של 5 אלף על תביעה שהיא 6 אלף לבטל את ההגבלות. אני חושב שהכול משחק מכור ונעלו בפניהם את האפשרות להתנגד ולומר את העובדות כפי שהן באמת ויש בין הרשם לבין אותם גורמים שקשורים ברשות השידור והוא היה צריך לפסול את עצמו. כל עניין המען בלתי מספיק הוא הונאה.
יקח זמן רב עד שיאשרו להם סיוע משפטי.
איך ניתן לערער על החלטת רשם? מה יש לעשות בנידון? מי יוכל לעזור?

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: חוב הזוי לרשות השידור - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close