פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא הונאת לוטודיל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
הונאת לוטודיל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/01/2018 14:39
אוקי אז לצערי הרב נפלתי להונאת הלוטודיל לפני מס חודשים באזור אוגוסט
כמובן הם הבטיחו הרים וגבוהות ומיותר לציין שלא הרים ולא גבהות היו שם.
המוקדנית אמרה לי מתוך כל החפירות שלה שלצערי נפלתי ברשתן שאם אני מעוניינת אני יכולה להצטרף לחודש אחד ללא התחייבות ולאחר מכן זה יתבטל , ואני לצערי לא עוקבת אחר החשבון שלי באופן מתמיד ואולי זה מאוחר מידי אבל שמתי לב שלמרות ההבטחה , הנל המשיכו לחייב אותי גם לאחר חודש עד היום, כאשר התקשרתי והסברתי את המצב המוקדנית הסבירה לי שזה לא הגיוני ואני הייתי צריכה להתקשר מיוזמתי ולבטל ואין דרך להחזיר את הנעשה ולא הגיוני שהמוקדנית שבהתחלה מכרה לי אמרה דבר כזה , ובעודי מתחננת בפניה שתבטל היא מנסה עוד להמשיך למכור לי שידרוג חבילה וכל מיני שטויות כאלה ואחרות ומסבירה לי שזה ישתלם וחבל וכו וכו וכל מיני סיפורים ממוצאים על לקוחות מרוצים , בסופו של דבר היא גם טרחה להגיד לי שדווקא כן זכיתי ב52 שקלים בודדים ובעזרת זה גם ניסתה להשאיר אותי , בסוף היא התייאשה ואמרה שהיא שולחת לי טופס ביטול לאימייל ושאזוכה ב52 שח האלה שזכיתי בהם, מיותר לצייין ששום טופס לא נשלח וישלי הרגשה שאני אצטרך להמשיך לרדוף אחריהם .
יש מה לעשות בנושא? אני לא מבקשת לתבוע רק לקבל את הכסף בחזרה על כל החודשים שלא ידעתי בכלל שאני משלמת.
בחשבון לא מופיע "לוטודיל" אלא "נק שיווק ומסחר" לכן לקח לי גם זמן לקשר שמדובר בהם...

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: הונאת לוטודיל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close