פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חברת קונים פלוס עוקצת - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חברת קונים פלוס עוקצת - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/12/2015 17:55
שלום

פנו לאמא שלי שלי בטלפון מחברה בשם קונים פלוס והבטיחו לה מתנות בגלל שיש לה נקודות באשראי. אמרו לה שתקבל 2 כריות ענק עם שליח עד הבית ללא תשלום. לקחו ממנה מספר כרטיס אשראי לצורך "זיהוי". בפועל חייבו אותה על 6000 שקל ב-12 תשלומים. חברת האשראי אומרת שנעשתה עסקה ואמא שלי קיבלה תמורה (אכן קיבלה 2 כריות עם שליח שהשווי של כל כרית אולי 50 ש"ח). השאלה היא מה אפשר לעשות לפי החוק בשביל לבטל עסקה כזאת? ברור שיש כאן עוקץ ובטוח שאמא שלי היא לא האישה התמימה היחידה שנפלה בפח של קונים פלוס.

האם במקרה של ביטול התשלומים באשראי (אם זה בכלל אפשרי) החברה הזאת יכולה לפתוח לאמא שלי הוצאה לפועל או לתבוע אותה על משהו? אציין שוב שיהיה ממש ברור שאמא שלי מעולם לא אישרה לחברת קונים פלוס לחייב אותה באשראי. לא על שקל אחד ובטח שלא על 6000 שקל.

אילו פעולות חוקיות אפשר לעשות מול החברה הזאת על מנת שלא יפילו בפח אנשים תמימים ויכניסו אותם לחובות של אלפי שקלים?

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: חברת קונים פלוס עוקצת - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close