עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חובות גדולים של חמי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/01/2018 19:55
חמי אדם שיוצר וייצר המון חובות לעצמו ולסובבים אותו לפני שבוע במקרה גילתה חמתי על עיקול בחשבון על ידי עירית תל אביב מברורים רבים בעיריה(לא נמצא חוב על ת.ז שלה) הבנתי שכניאה מדובר בחוב של חמי העלו ת.ז והכן ישנו חוב הפקידה שעזרה לי למזלי הייתה ערנית מאוד וציינה בפניי שהעיריה לא מוציא הליכים נגד בני הזוג רק בעלי החוב ולפני שאשלם חוב של חמי הפנתה אותי לעו״ד מייצג.
בשיחה עם הפקידת הוצל״פ אכן היה צ׳ק על שם חמתי 1800₪ שחזר ב2003 לטענתה בינואר 2004 נפתח הליך נגדה בהוצ״לפ ובמאי 2004 עוקל החשבון, עממה החשבון בפועל לא היה מעוקל ולא נעליים העיקול בבנק נפתח לראשונה ב19/12 עכשיו ,איני בורחת מחובות וכבר לא פעם או פעמיים שמשלמים חובות שחמי נתן צ׳קים של חמתי/בעלי כרגע החוב עומד על 10,200₪ ואין בדעתם להוריד אף לא שקל בטענה שאם אני רוצה להוריד עלי להגיש בקשה בכתב לעיריה זו תעביר את הבקשה לוועדה במשרד הפנים ואז יוחלט האם להוזיל. בנתיים העיקול וההליכים ישארו פתוחים ופעילים.
חמתי עלתה ארצה ב2000 עד היום העברית שלה בנונית ומטה מהיום שעלתה לא נחה נקרע בעבודות נקיון וכל פעם מחדש מזדעזעת מהחובות(נפרדו ב2010 ואז התחילו למוף כל החובות לפני כן הוא פשוט היה מסתיר ממנה)( ב8 שנים שאני בתמונה לא הגיע אלינו אף פעם חוב על עיריית תל כביב של חמתי (ושילמנו ב8 שנים האחרונות המון חובות )של צ׳קים שחמי מסר ללא כיסוי הוא היה תמיד ״אחראי״ על הכסף והבנק היא לא ידעה על חובות וצ׳קים חוזרים) מרגיש לי שיש פה משהו לא תקין בחוסר הניסיון לגבות את החוב הזה מאמינה שהעיריה מכוסה בעניין חוקי התיישנות וידעה לתמרן זאת ,אולי אני תמימה אשמח ליעוץ איך להיתקדם מולם

close