עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - הלוואה מהבנק הבינלאומי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/08/2017 15:31
לפני מספר חודשים התנהלה שיחה בין אבא שלי לנציג מחברת בת של הבנק הבינלאומי, אבא שלי לא הקליט את השיחה והחברה כמובן שכן. האם אנו רשאים לבקש מהם את ההקלטה ועליהם להיענות בחיוב?

הסיבה היא:
הנציג התקשר לאבא שלי בשביל למכור לו הלוואה על סך 30 אלף ש"ח, לאחר שבפעם הראשונה כשבוע לפני כן אבא שלי סירב לו (סירב להלוואה באופן כללי, לא נאמר מהי סכומה - הרלוונטיות של זה תתבהר בהמשך). בפעם השניה הוא הצליח להחזיק את אבא שלי על הקו, ותוך כ10 דקות השיחה הסתיימה בכך שאבא שלי הסכים להלוואה.
הנקודה היא שעד לפני כשבועיים (הרגע שבו הכל התברר) אבא שלי לא ידע, באמת ובתמים (משהו שבחנתי בעצמי! הוא באמת לא ידע) שמדובר בהלוואה על סך 30 אלף שקל, אלא מה שכן הבין שזה על סך 10 אלף שקל. זה הרתיח אותי והלכתי לבנק לשמוע את ההקלטה, יחד עם אבי ומנהלת מהסניף ופשוט נדהמתי לגלות כמה רוע יש לאנשים האלה! הייתי בטוח שאבא שלי מדמיין אבל למרבה הפתעתי באמת לא היה ניתן להבין את סכום ההלוואה!

בנוסף, יש 2 דברים או יותר שבאופן מובהק הנציג הטעה אותו (באחד מהם אפילו מנהלת הסניף הסכימה). בעיניי יש כאן הונאה קלאסית עם חשש לחוקית לצערי, אך אני מעוניין מאוד לבדוק זאת לעומק.

האם אני יכול לבקש את ההקלטה בכדי שעורך דין יוכל להאזין לה ולתת חוות דעת מקצועית ואם לא באיזו דרך ניתן לעשות זאת?

המון תודה אם קראת עד לכאן, זה ממש חשוב לי. אשמח לתגובות!

close