יש לי חובות כבר 5 שנים בחברת סלולר. חוב שנהיה בגלל ידיד שהפיל אותי בפח ומכר לי עיסקה שווה ״״ לא הבנתי אז את כל הטכניקות שמבטיחים סכום אבל בפועל זה ממש לא כך.
הסכום התחיל מ-250 שח ולאט לאט עלה ממליון סיבות לסכום ענק מאוד. כל פעם שביקשתי חוזה שיוכיח שלא חתמתי על הגדלת העיסקה לא עזר. החוזה נעלם כלא היה. הם אפילו שלחו אותי לנקות ריצפות כדי להחזיר את החוב העיקר לא להאשים את העובד.וגם לא את זה שלא הודיעו לי בזמן על החריגה שבגללה הבנק עצר את התשלום .
כיום החוב עומד על 8500 אלף. שנה שעברה היה 7500 אלף. סכום התחלתי היה 4500 אלף. שנה שעברה התקשרו ואמרו שאם אשלם הכל במכה זה ירד ל-3500 היום אומרים לי 5000.
אין לי שקל אני לא עובדת בגללם כי אני חסומה מבחינת הבנק עד 2018. אני כבר מיואשת לא יודעת איך לצאת מזה. איך אני יכולה לסיים זה רק תופח ותופח. כשביקשתי שיחלקו לי את ה-3 לתשלומים לא הסכימו בכלל!
אמרו אין בעיה תשלמי 7500 בתשלומים של שנתיים... דברתי עם עורכת דין שאמרה שאזהר כי ככה לא אסיים לעולם בגלל תשלומי ריבית.
היום קיבלתי מכתב שיש לי סיכוי להנחה עד 50 אחוז התקשרתי וביקשו 5 .יש לי מה לעשות? זה רק תופח ותופח וזה לא עושה לי את זה יותר קל! אשמח ממש ממש לעזרה!תודה!