body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא למי אני אמורה לפנות? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
למי אני אמורה לפנות? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/12/2016 14:46
א.ב 11/12/2016 14:46
יש (היה) לי חשבון פרטי בבנק הבינלאומי. בנק נתן את הלווה לבעלי אף על פי שאני לא ידעתי על זה ולא נתתי לא ייפוי כוח.

כאשר גיליתי שיש הלוואה, התקשרתי לבנק .בעוד זמן מה שלחתי מכתב לעורכי דין של בנק וביקשתי לשלוח לי הסכם הלוואה.

עד עכשיו לא קיבלתי תשובה בכתב. רק בשיחה טלפונית אמרו לי, שסכם הלוואה הלך לאיבוד. עכשיו יש עיקול על המשכורת שלי. ערכי דין של צד שני לא עונים על מכתבים ולבקשות.

למי אני יכולה לפנות?