body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא תנאי עיקול משכורת שבוטל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
תנאי עיקול משכורת שבוטל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/10/2020 09:48
דניאל 05/10/2020 09:48
היה לי עיקול משכורת, הוא בוטל ב 20/9 כיוון שהתחלתי תהליך חדלון פירעון, מקום העבודה שלי טוען שכיוון שביטול העיקול התקבל ב-20/9 ולכן רק המשכורת מה 1/9 ועד ה 20/9 תעוקל, משמע הייתי מנוי של הוט ומחייבים אותי חיוב יחסי.

הסברתי להם שהעיקול בוטל ואין סיבה לעקל שקל חוץ מהבראה ותוספות שזה כן יש לעקל
אם בטלו לי עיקול ב20 לחודש הוא תקף לגבי המשכורת של כל החודש ואני אמור עכשיו לקבל משכורת מלאה ? זה למיטב הבנתי האישית.

האם תקין?