body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא בעיה עם הבנק על כסף לא גדול - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
בעיה עם הבנק על כסף לא גדול - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/01/2018 07:55
יהודה 01/01/2018 07:55
לפני קרוב לשנה קיבלתי עדכון מהבנק שלי על כך שיש עיקול על החשבון שלי בסך 530 ש"ח (בקירוב) בשל דו"ח חניה מקרית אונו. הדו"ח, אותו לא קיבלתי מעולם (יש להודות שלא מעט באשמתי, שכן לא עדכנתי במשרד הפנים כי עברתי דירה) היה במקור 250 ותפח עם הריביות הנלוות. אחרי ניסיון שלא צלח ליצור קשר עם הגורמים האחראיים בעיריית קרית אונו הגעתי לבנק וביקשתי להעביר את הסכום המעוקל, הקופאי אישר לי שהועבר וחסל סדר. או לפחות כך חשבתי.
באחד מימי שלהי הקיץ התברר לי שבעקבות תאקל כלשהו בין הבנקים (או אולי רק 'הפועלים') לבין עיריית קרית אונו הכסף שהוריתי/ ביקשתי להעביר הועבר באיחור של חודשים רבים, ובינתיים החוב תפח כהוגן, וכעת הוא קרוב ל -1000 ש"ח חוץ מהסכום שכבר שילמתי. היות והם שלחו מספר פעמים לכתובת הישנה שלי ולכתובת של ההורים שלי (למרות שנאמר להם ברורות כי איני גר שם) ובשיחת טלפון ארוכה (שנמחקה לצערי מהמכשיר שלי) האחראי שם הסביר לי שאני אמור לשלם על כל פעולות ניסיון הגביה הנ"ל שכן הכסף לא הועבר בזמן. לשאלתי מדוע לא פנו אלי טלפונית נעניתי כי המספר שלי לא רשום, וכי אין זה מתפקידם לחפש אותו, למרות שבעצם הם ביצעו 'פעולות איתור' שעליהם אני נדרש לשלם מאות שקלים, ולמרות שגוגל פשוט היה חושף את המספר שלי תוך 3 דקות בקירוב (כפי שניתן לראות, שמי אינו 'משה כהן'). אם לא אעשה זאת אעמוד בפני עיקולים, ואם יש לי תלונות אני מוזמן לתבוע אותם בבית משפט (או משהו דומה). בשבוע שעבר מצאתי שני דפים המודיעים על עיקול אך חסרי כל פירוט ברור (אצרף את התמונות בתגובות באם יש בזה תועלת) בתיבת הדואר שלי.

שאילתי למי שמבין / מכיר בתחום, האם יש מה לעשות עם זה? יש בכלל טעם לנסות? לשלם ואחר כך לנסות לתבוע אותם על גביית כסף שלא כדין. על כל העובדות שתוארו לעיל אין כל מחלוקת.

בתודה מראש לכל מי שיעזור