body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא יש לי מה לעשות? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
יש לי מה לעשות? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/06/2021 16:17
אליהו 21/06/2021 16:17
לפני מספר חודשים נפתח נגדי תיק בהוצלפ על 15000, נכנסתי להסדר תשלומים וקיבלתי הכרה כחייב משלם, וכ"ז לפני שעברו 45 יום ממועד קבלת האזהרה לידי, הענין הוא שלפי הצהרת ההוצלפ [המופיעה באתר הרשות לאכיפה וגביה] לאור משבר הקורונה מי שעומד בתנאים הנל המידע אודות התיק נגדו לא יועבר למאגרי נתוני אשראי, בניגוד להבטחה הנ"ל המידע אודות התיק נגדי הועבר למאגר הנתונים של בנק ישראל ופוגע בציון דירוג אשראי שלי השאלה היא האם זה תקין? והאם יש מה לעשות