body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא איתור חייב בהוצל''פ - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
איתור חייב בהוצל"פ - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/01/2018 19:09
יאן 20/01/2018 19:09
שאלה בתחום ההוצל"פ - איתור חייב לצורך המצאת אזהרה.

שלום, לפני כ-4 וחצי שנים אופנוען התנגש בי. תבעתי אותו, רדפתי אחריו שנתיים (כולל הדבקת כתב תביעה על דלת ביתו הרשום בקצרין - למרות שאני מאזור ת"א) וכיוב'. לבסוף קיבלתי את בקשת לתחליף המצאה, וקיבלתי פסק דין בהיעדר. לפני כשנתיים וחצי הגשתי את התיק לביצוע בהוצל"פ, ומאז אני לא מצליח להמציא לו את האזהרה, למרות עשרות נסיונות ל-4 כתובות שונות (1 ברמת גן ו-3 בקצרין) שהיו רשומות בהוצל"פ. בקשות לצווים לפני ביצוע אזהרה - נדחו כולן כמה פעמים, משום שלא עמדו לדעת רשמת ההוצל"פ בקריטריונים לביצוע הליכים טרם המצאת אזהרה. אני יודע שה'מתחמק' רשום ב"פול" של הביטוח. מבדיקה במשרד הפנים (באמצעות צו שניתן לי) גיליתי שהוא נמצא בארץ ולא בחו"ל. הוא לא חייב מוגבל בהוצל"פ. הצלחתי לאתר את אביו (טלפון עסקי שלו) וכן את אחותו ואחיו בפייסבוק. האם אני רשאי לפנות אליהם בבקשה לעזרה בהמצאת האזהרה או שזה יכול להיחשב כפגיעה בפרטיות שלו או אפילו עילות אחרות כמו הוצאת דיבה וכו'? אני רוצה לומר להם שאם לא יסיעו לי למצוא אותו איאלץ לפנות (בהתאם להנחיית רשמת ההוצאה לפועל) לחוקר פרטי לאיתורו ושהעלויות יושתו עליו. אם יש לכם טיפים נוספים בנושא - אשמח שתכתבו גם בלי קשר לשאלותי. אני לא שש לשלם עוד 1500-2000 ש"ח לחוקר, כשאני לא בטוח בכלל שאראה ממנו כסף (גם ככה בזבזתי כבר אלפי שקלים בעניינו בשנים האחרונות). תודה רבה