body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא בעיות גם אחרי פסק הדין... - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
בעיות גם אחרי פסק הדין... - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/11/2017 15:32
א.צ 12/11/2017 15:32
שלום לכולם שאלה
תבעתי שיפוצניק בבית משפט .ביטלתי לו צק .חפני שהכול התגלגל להוכחות וכו הגענו להסכם פשרה שהוא יחזיר לי את הצק יוריד את העיקול על חשבוני מלשכת הוצ"לפ ואני יבטל את התביעה.חתמנו על הכול כבוד השופט נתן תוקף של פסק דין והעה לו עד 8 חאוגוסט לבצע הכול אך הוא לא ביצע כלום לא קיבלתי עד היום את הצק ושנוכחתי לראות שהוא לא ביטל באמצעות בא כוחו את העיקול פניתי ללשכת הוצלפ ובעזרת פסק דינו של השופא אני בעצמי ביטלתי את העיקול.האידיוט לא עונה לי ולא מזיר את הצק מישהו יוכל לעזור לי בעצה מה לעשות בנידון כיצד אוכל לפעול במלוא הכוח.אולי תלונה במשטרה אולי לפרסם בעיתון את ביטול הצק אולי לחזור לבית משפט.מה החוק אומר אשמח להארות והערות ורעיונות אולי תביעות קטנות. תודה מראש לכולם.