body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא שיק ביטחון - שאלה לעורך הדין - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
שיק ביטחון - שאלה לעורך הדין - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/10/2017 08:14
אביטל 24/10/2017 08:14
בוקר טוב עורך דין נכבד

רציתי להתייעץ עם עורך דין לגבי שיק ביטחון שלא קבלתי בחזרה. כבר עבר חודשיים שמסרתי מפתח ולא קבלתי את השיק ביטחון.

כל הזמן דוחים אותי אמרו לי אחרי החגים אחכ אמרו השבוע ואז היום אמרו לי יום חמישי או ראשון בנוסף לכל הם גם גורמים לי עוגמת נפש אני לא אמורה לרדוף אחריהם בגלל השיק שהייתי אמורה לקבל אותו כבר באותו יום שמסרתי את המפתח... מה אפשר לעשות במצב כזה ומה התהליך? והאם כדאי לתבוע אם יש כייס לדעתכם?