body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חברה שלא מחזירה חוב - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חברה שלא מחזירה חוב - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/07/2017 09:58
רות 30/07/2017 09:58
שלום
אשמח בבקשה לעזרה.

הלואתי לפני חודשיים לחברה 800 שקל היא הבטיחה שתחזיר לי בעשירי ולא החזירה
היא גיהצה את האשראי שלי על מותרות והיא עבדה וחשבתי שבאמת היא תחזיר לי.
ואז היא החלה כמה ימים אחרי לעשות לי מניפולציות ולנגן לי על המצפון שהכסף הלך על ניתוח בגב וחברה גנבה לה את האשראי וגיהצה על עשר אלף והיא בחובות ואין לה איך להחזיר.

ביררתי לפרטי פרטים היא לא עברה שום ניתוח והבחורה לא גנבה לה כלום, והעא איימה לתבוע אותה על הוצאת דיבה ובסוף סלחה לה
עכשיו החברה שחייבת לי כסף חייבת לעוד חברות כסף והיא לא מחזירה לי וכל יום מתרצת משהו אחר. היא פשוט עוקצת את כולם ומשאירה חובות לא משולמים.

השאלה כזאת אני יכולה ללכת להגיש תלונה במשטרה נגדה? או אם יש פתרון אחר? אני יודעת שזה לא סכום גדול אבל בשבילי זה הרבה כסף וגם עניין עקרוני.