body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות הבנק עם הכסף שלי! - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות הבנק עם הכסף שלי! - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/06/2017 15:17
טל 12/06/2017 15:17
שלום רב,
הרגע קיבלתי מכתב מהבנק שבוצעה משיכה על סך 1000 ש״ח, מחשבון כספי הפיקדון שלי.
במכתב כתוב שנתקבלה הוראה טלפונית באמצעות הסניף שבו מתנהל החשבון שלי לביצוע המשיכה ומצוין שם את שם וחתימת הפקיד שביצע את הפעולה.
לא ידוע לי על שום שיחה טלפונית עם הבנק. יש לי פה פלט שיחות ואין שום שיחה איתם.
דיברתי עכשיו עם בנקאי מהשירות לקוחות והוא אמר שכנראה הייתי בחריגה והבנק כדי לכסות זאת לקח סכום מכספי הפיקדון... באיזו זכות? מותר להם בכלל? הבנקאי לא נתן לי תשובות מספקות, ביקש שאבדוק עם אמא שלי (שהיא מיופת הכוח של החשבון) שהיא לא במקרה נגעה בחשבון, שעה הסברתי לו שאמא שלי בכלל לא מודעת לעובדה שיש לה ייפוי כוח בחשבון והיא לא תתעסק עם זה (אמא שלי מיופת כוח מהיום שפתחתי את החשבון-לפני 14 שנים, אין סיכוי שהיא תזכור פרט כזה, במיוחד שאף פעם לא עשתה בזה שימוש כי תודה לאל לא הזדקקתי). אח״כ הבנקאי הצדיק אותי ואמר שזה מקרה חריג ושאדבר מחר עם הסניף שלי. הוא גם אמר שנפלה המערכת והוא לא יכול לראות את הפעולות שלי (נו באמת על מי אתה עובד).

השאלה שלי - זה תקין? באיזה מצב מותר לפקיד בנק להעביר כסף בין הפיקדונות שלי ולא לשאול אותי? אני פשוט רותחת מעצבים!

אודה לתשובתכם...
בתודה מראש!