body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא פתיחת הוצאה לפועל לפי פסק דין - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
פתיחת הוצאה לפועל לפי פסק דין - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/03/2017 11:04
שחר 14/03/2017 11:04
אני זוכה בפסק דין ורוצה לפתוח תיק הוצאה לפועל על מנת לדרוש את הכסף שמגיע לי על פי הפסק דין.

ראיתי בעיקרון איזה טפסים צריך להגיש אבל אני כרגע לא מוצאת את זה שוב באתר ובכל מקרה לא ברור לי לאן לגשת ומה סדר הפעולות
יש כאן מישהו שיכול לעזור רק בגדר הכוונה?
לא מעוניינת בליווי מקצועי אלא רק שיגידו לי מה אני בכלל צריכה לעשות כדי להגיש את הבקשה לפתוח תיק הוצאה לפועל?

תודה