body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מה עושים עכשיו ואיך מביאים את הכסף? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מה עושים עכשיו ואיך מביאים את הכסף? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/12/2016 18:56
סאי 12/12/2016 18:56
לקוח שעובד איתי כבר זמן רב, כל חודש מחתימה אותו מחדש על חוזה כי היקף השירותים קצת משתנה...
בתחילת נובמבר חתם לי על חוזה, ונתן לי צ'קים לסוף החודש.

יום לאחר שהפקדתי את הצ'קים, הצקים חזרו, הוא נעלם, הצהיר על פשיטת רגל, השאיר המון עובדים וספקים ללא תשלום.

עו״ד המפרק של החברה שלו אמר שהסיכוי שלי לראות שקל הוא מזערי כי הבן אדם חייב המון לרשויות, לבנקים, ולספקים גדולים ממני,

אבל בכל זאת מדובר באלפי שקלים שאני צריכה ולא אוותר.

לי יש ביד חוזה חתום + צ'קים שקיבלתי בנובמבר...

אני יודעת שבמקרה כזה אפשר להגיש תביעה על סכום קצוב, או משהו כזה, בהצואה לפועל...?

אשמח לעצות ככל הניתן, תודה