body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא יש מה לעשות או שהלך הכסף? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
יש מה לעשות או שהלך הכסף? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/11/2016 17:27
אלכס 03/11/2016 17:27
שלום,
עשינו מיחזור משכנתא מבנק אחד לבנק שני. בבנק הראשון גם היה ביטוח על המשכנתא, דרך סוכנות ביטוח של הבנק. לאחר כשנה, התברר לי, שהפוליסה לא בוטלה והמשיכו לגבות עליה כסף גם אחרי שכבר לא הייתה משכנתא בבנק.
מבחינת סוכנות ביטוח, הם אומרים שאני זה שחייב לבטל את הפוליסה ושזה כתוב בכל הניירת של אלפי דפים שקיבלתי מהבנק.
כמו כן, לטענתם אם חס וחלילה היה קורה משהו, היה אפשר לתבוע את הביטוח. כמובן שזה לא היה קורה, כי אנחנו בכלל לא היינו מודעים לפוליסה הזאת, כי חשבנו שהיא גם בוטלה.
בשורה התחתונה, שילמנו כמעט 2000 שקלים במשך שנה "סתם" והם כמובן לא מתכוונים. להחזיר אותם.
כמובן שלא הייתי מעלה את הטענות אם הביטוח היה באיזו חברת ביטוח עצמאית ולא סוכנות של הבנק.
האם יש מה לעשות במקרה הזה או שפשוט יצאנו פראיירים?

תודה מראש.