body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות הבנק - מה אני עושה? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות הבנק - מה אני עושה? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/07/2016 08:39
נדב 10/07/2016 08:39
היה לי כסף בסניף דיסקונט שהושאר בו לפני שנתיים בעובר ושב ללא כל תוכנית חיסכון או קרן או משהו כזה. מאז, עברתי לבנק לאומי וניהלתי שם את הכסף שלי כשמבחינתי יש לי גם כסף בבנק דיסקונט. ראוי לציין שאני לא מבין גדול בכל הנושא של קרנות ובנקים.

היום אני מגיע לסניף דיסקונט כי היה עלי לקבל מהם תצהיר הון. התחוור לי שבלי לשאול אותי, בלי להודיע, ובלי אישור ממני, הם השקיעו את כל הכסף שלי במלואו בנייר ערך שהפסיד מהרגע הראשון.

בלי שאני אדע, מדי חודש שילמתי מאות שקלים על נייר ערך שלא ידעתי שאני מושקע בו. הם מציגים את זה כביורוקרטיה שלהם אין שליטה עליה - כשהכסף עומד בעובר ושב בלי תוכנית, הבנק מעביר אותו באופן אוטומטי להשקעה בניירות ערך ממשלתיים. לטענתם הם שלחו לי מכתב בנושא, אך אינני מבין בנושא ולא קיבלתי מהם כל מכתב בנושא (אני שומר את כולם).

במהלך השנתיים הפסדתי (בלי לדעת) מעל 4000 שקלים.

מה אני יכול לעשות במצב כזה?

אפילו בשביל לצאת מהתוכנית שלא ביקשתי להכנס עליה הם דורשים עמלה של 250 שקלים.