body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מותר לחסום לי את החשבון? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מותר לחסום לי את החשבון? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/07/2016 15:14
חנאן 04/07/2016 15:14
אני הייתי עובדת שכירה ומרוויחה משכורת נאה, אחרי הלידה שהייתה בינואר הפסקתי לעבוד. כול ההתחייבויות שלי ושל בעלי בחשבון בנק שלי ציקים הוראות קבע וכו..
מתחילת השנה בעלי הפך להיות עצמאי, אבל כול הציקים עדיין מחשבון בנק שלי, כי לא רצינו להוציא צקים משתי חשבונות בנק.
לפני שבועיים התקשרו מהבנק ואמרו שאם אני אמשיך לפעול ככה אז הם חוסמים לי את החשבון, אומרים שבגלל שאין לי הכנסות לא אמורה להיות לי הוצאות כאלה.. או שאני מפסיקה לפעול ככה או שהם חוסמים את החשבון.. הבעיה היא שכבר יש לנו צקים לסוף דצמבר.

האם זה חוקי לחסום לי את החשבון?
מה ניתן לעשות?