body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מקרה הזוי - חובות של מישהו אחר על שמי! - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מקרה הזוי - חובות של מישהו אחר על שמי! - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/04/2016 22:17
יולי 10/04/2016 22:17
שלום, שאלה: קיבלתי מכתב מישראכרט עם הודעה שביטלו לי את הכרטיסים ושהתקבלה הודעה מלשכת הוצאה לפועל ... מספר התיק שרשום במכתב לא על שמי אלא על שם של מישהו אחר המכתב עצמו עם שם שלי ועם ת"ז שלי..אין לי שום חובות ומעולם לא היו ובכל זאת עיקלו לי את החשבון ללא התראה כלשהי מה אני אמורה לעשות?(כמובן שפניתי לבנק והם שלחו מכתב ללשכת ההוצאה לפועל) אני בהלם מוחלט
תודה.