body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא קציבת מזונות - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
קציבת מזונות - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/04/2016 10:07
אבישי 07/04/2016 10:07
אני חייב וביקשתי הפחתה של צו תשלומים. בית המשפט נתן לי הפחתה זמנית ובמקביל ביקש ממני להגיש בקשה לקציבת מזונות. אני לא רוצה לקצוב מזונות כי אני לא רוצה לפגוע בילד שלי.
האם אני יכול להתנגד להחלטת בית המשפט או לפחות להגיב ולנמק למה אני לא רוצה קציבת מזונות. המצב עם גרושתי טוב ואני רוצה שזה ישאר ככה, מעבר לזה שאני לא רוצה לפגוע בילד.
אמרו לי שזה העדפת נושים ושיפסלו לי את כל ההליך אם אני אגיש בקשה כזו. לעזרתך !
תודה