body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיה מול הבנק - שאלה לעו''ד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/12/2017 21:43
אסתר 23/12/2017 21:43
שלום,
לפני שנה פלוס, ראיתי בחשבון הבנק שלי הפקדות של מזומן ומיד לאחר מכן ביטול ההפקדה, כאשר לא אני זאת שביצעה את ההפקדה וגם לא ידעתי על מישהו שאמור להפקיד לחשבוני.
דבר זה קרה 3 פעמים במשך חודשיים בערך.
לאחר בירור עם סניף הבנק, התברר שמספר החשבון הקצר שלי הוא אותו דבר כמו של חברת נעליים כלשהי, רק שהחשבון נמצא בסניף אחר ושכנראה פקידה חדשה טעתה במספר הסניף ולכן ראיתי הפקדה וביטול הפקדה. שאלתי את הבנק איך זה יכול להיות שללקוחות שונים יש את אותו מספר חשבון ושזה בכלל אמור להיות חד חד ערכי ושלכל לקוח אמור להיות מספר ייחודי משלו ושזה ממש לא הגיוני ושאם זה ככה אז כנראה טעויות כאלה קורות לא רק לי. אז נאמר לי שבמקרה זה ככה אבל זה לא אמור לקרות שוב כי עכשיו יפקידו לפי מספר החשבון הארוך. אמרתי שאני מאוד מקווה שזה לא יחזור על עצמו.
השבוע שוב נתקלתי בהפקדה וביטול הפקדה ואז פקיד מהבנק מתקשר ואומר לי ששוב נעשתה טעות ושהוא מברר. לאחר בירור נאמר לי בדיוק אותו הדבר שיש לחברה כלשהי אותו מספר כמו שלי רק בסניף אחר ושכנראה פקידה טעתה במספר.
זה קרה מספר פעמים ולכן, אני קצת חושדת שלא מדובר ב"טעות".
אני מרגישה שפוגעים לי בפרטיות ושכל פעם מישהו "משחק" לי עם החשבון בלי ידיעתי.
אני תוהה האם הבנק אכן דובר אמת והאם זה באמת יכול להיות שלמישהו אחר יש את אותו חשבון כמו שלי או שהבנק מכסה על טעות אחרת כלשהי?
האם זה חוקי?

אשמח לקבל קצת מידע והבהרות.
תודה ושבוע טוב לכם!