body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - עיכוב הליכים בהוצאה לפועל לקראת פש''ר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/11/2017 11:44
אבי 21/11/2017 11:44
שלום, תקופת האזהרה שלי בעקבות תיקים שנפתחו בהוצל"פ עומדת להסתיים. פניתי לסיוע משפטי והעברתי לעורך דין שמייצג אותי את כל המסמכים שביקש. הבנתי שתוך שבועיים - שלושה תוגש בקשה לצו כינוס, ואז ניתן יהיה לבקש גם עיכוב הליכים בהוצאה לפועל.

השאלה שלי: מה קורה עד אז? תקופת האזהרה תסתיים ויחלפו עוד כשבועיים פלוס עד להגשת הבקשה לצו כינוס? האם צפויים עיקולים בפרק זמן זה? האם יש הצדקה להגשת בקשת ביניים להכרזה כחייב מוגבל באמצעים, כדי שלא להשאיר את האזהרה ללא תגובה?

תודה רבה