body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - רוצה לשמוע דעה של עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/08/2017 16:07
אוראל 02/08/2017 16:07
רותח מעצבים!

מתקשרים אליי לפני יומיים מחדר כושר שהייתי רשום בו לפני 10 שנים וטוענים שיש להם צ'ק שלי שחזר מ-2010. מציבים לי תנאי להגיע לשלם את זה באותו יום או ששולחים להוצאה לפועל והצ'ק יצבור ריביות של 7 שנים. חוקי לעשות דבר כזה?

אף אחד לא חיפש אותי כל ה-10 שנים האלה והטלפון שלי שרשום על הצ'ק לא השתנה מעולם.

חשוב לציין שאני לא מוכן לתת פרטי אשראי בטלפון ועוד מבלי לראות את הצ'ק בעיניים שלי ולא יכול להגיע בימים הקרובים לאותה עיר בה נמצא החד"כ ואמרתי להם להמתין כמה ימים כדי שאצליח להגיע.

כמובן שלא היו מוכנים וענו לי שזו בעייה שלי. אי לכך הם שלחו את הפרטים להוצאה לפועל ונפתח תיק שעומד כרגע על 2900 שח.