body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - צ'קים לביטחון בלבד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
12/04/2017 18:26
שחף 12/04/2017 18:26
היי

אשמח להתייעצות בנוגע לבעל הדירה הקודמת שעזבתי שמחזיק בצ׳קים שלי ושל אחותי שניתנו לו לטובת ביטחון בלבד בסך 10 אלף ש״ח בסך הכל.

יצאנו מהדירה בתחילת ינואר, אם אני לא טועה לפי החוזה הוא צריך להחזיר לנו כל דבר שלנו שיש ברשותו עד חודשיים. מהיציאה שלנו מהדירה מאז שעזבנו את הדירה יצרתי איתו קשר מספר פעמים
בכל פעם אמר שמחכה לחשבונות האחרונים מהימים האחרונים שלנו בדירה
שבעיקרון אני לא מבינה על איזה חשבונות הוא מדבר ומה זה קשור אחרי 3 חודשים שאנחנו כבר לא בדירה ואין לנו שום התקשרות איתו מעבר לנושא השכירות שהסתיימה.

כל פעם שאני מתקשרת הוא מורח ואומר לי לא להיות בלחץ ושנקבע יום להיפגש. אני מרגישה שמשהו לא בסדר. לא הגיוני שהוא עוד מחזיק בצ׳קים שלנו
ומושך ככה את הזמן

אשמח לדעות של עורכי דין שמבינים בעיניין ומה עלי לעשות...
תודה