body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - תיק הוצלפ ישן
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/03/2017 14:49
שולקה 18/03/2017 14:49
עובדות המקרה.
פתחתי עסק, נקלעתי לקשיים, גירושים קשים, הבנק הגיש כנגדי תביעה, ניתן פסק דין כנגדי ונפתח כנגדי תיק הוצלפ.
ב-1993 עזבתי את ישראל ומאז לא שבתי.
השתקעתי בארץ אחרת והתאזרחתי באותה מדינה. נאלצתי לוותר על אזרחותי הישראלית כתנאי לקבל אזרחות מאותה מדינה אליה היגרתי.
כיום לאחר שנים כה רבות אני מעוניין לבקר בישראל. הורי מבוגרים, יש לי ילדים שלא ראיתי שנים רבות וחברים בישראל.

אני מתלבט לגבי הסיכונים שאעוכב בישראל בגין החוב ויש לי שאלות:

1. הישות החבה את הכספים לא קיימת למעשה, האם אני יכול לטעון לסטטוס של חברה שהתפרקה?
2. מה הסיכון שאעוכב בישראל למרות שאני מחזיק בדרכון הזר בלבד? פרטי הזהות החדשה שלי ידועים למעטים בלבד. מה הסיכון שהבנק יכול או השיג אותם?
3. האם אוכל לפתוח בהליך פשט"ר תוך שאני נמצא בחו"ל? לא אוכל להתקע בארץ עד ההפטר שכן יש לי חיים ועבודה במדינתי החדשה.