בספטמבר רשמתי את בני לחוג כדורגל (קבוצה ידועה). מסיבות של חוב כספי גדול מצד בעלי הקבוצה לבעל עסק שברשותו היה המגרש החוג בוטל עוד בחודש נובמבר שבעבורו שילמנו את מלוא הכסף.
את התשלומים פרסנו לאורך השנה מספט' עד יוני.
מאז התשלום האחרון שכמובן לא קיבלנו שום תמורה לאותו תשלום אנחנו ( מס' רב של הורים) מחכים שאותו בעל הקבוצה יחזיר לנו את הצ'קים. הוא מצידו כל פעם מספר לנו שהצ'קים הופקדו בבנק למשמורת והוא מחכה לקבל את כל הצ'קים חזרה על מנת להחזירם אלינו.
היום הוא רשם בקבוצה בוואצאפ שהבנק מסרב להחזיר את הצ'קים עד שיוסדר החוב.
אנחנו ביטלנו את הצ'ק הקרוב (חודש דצמבר) אבל כמובן רוצים את כל הצ'קים חזרה אלינו ומפחדים שהצ'קים יועברו לידיים מפוקפקות, כמו כן כמובן רוצים החזר מלא על חודש נובמבר שבו לא התקיים החוג כלל.
בעל הקבוצה מצידו כל יום מבקש מאיתנו להמתין עוד יום עוד יומיים ומבטיח להחזיר ולפצות על הכל וכל זאת רק לאחר שאנחנו מתחילים באיומים בהגשת תלונה במשטרה ופרסום בתקשורת ( אגב הוא איש מוכר בתקשורת וככל הנראה השם הרע יעשה לו לא נעים) .
אני כמובן מאוד חוששת מזה שהצ'קים שלי נמצאים לא ברור לי היכן ומה יקרה ואם הם הועברו לצד ג והוא רק מחכה למשוך אותם, יודעת גם שזה שביטלנו את הצ'קים מהווה סכנה בהגשת תלונה פלילית נגדנו.
מה הפעולות הנכונות שאני צריכה לנקוט על מנת לא להגיע כלל לשום נזק כספי מצדי וכמובן לקבל פיצוי על אותו תשלום ששולם ללא תמורה מצד מקבל הכסף.