body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - קבלת פיצויי פיטורים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/12/2016 03:04
slomi 10/12/2016 03:04
אני נמצא בהליכי פשיטת רגל לאחר שנקבעה לי תוכנית פרעון ומידי חודש אני משלם את צו התשלומים בתוכנית הפרעון לא נכללו פיצויי הפיטורים וכן אני לא צריך להגיש דוחות אני עובד כשנה וחצי במקום העבודה הנוכחי ועומדים לפטר אותי ומגיע לי פיצויי פיטורים בסך כ 8000 שקל , נקבע בתוכנית הפרעון שעלי לשלם 72,000 שקל ולאחר מכן אקבל הפטר , השאלה שלי האם יתנו לי את פיצויי הפיטורים או שיבקשו לקחת לי את הכסף ואם יקחו האם זה נכנס לקופת פשיטת הרגל וזה יקטין את סכום ה 72000 שקל שנקבע שעלי לשלם או שזה יהיה בנוסף לסכום שנקבע בתוכנית הפרעון ובעצם לא יקטין את הסכום שעלי לשלם כדי לקבל את ההפטר המיוחל ?