body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב לעיריית תל אביב
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/11/2016 10:56
שרה 21/11/2016 10:56
בוקר אור,

אני מבקשת לשאול עירית ת"א כרגע עיקלה לי סכום כסף לא גבוהה ועדין לי הוא מאוד משמעותי לי עקב כך שאני מפרנסת יחידה לשני ילדי את הכסף היא עקלה כתגובה לחוב שלטענטה יש לי בארנונה העינין הזה מתנהל בני לבינה כבר כמעט חמש שנים אני כותבת להם שמעולם לא גרתי שם הם כותבים שכן אני מבקשת אסמכתה לחוב והם מסרבים לתת וכך מכתבים הלוך חזור כבר שנים גם עיקולים היו שהוסרו ועכשיו עוד אחד אני מעונינת לפנות לבית משפט שיכריע בעינין ושהם כבר יעזבו אותי לנפשי כתבתי הכול יש את כל המסמכים לאן אני פונה בבית משפט על מנת שהעיקול יוסר (העיקול הוא של העיריה לא של הוצ"ל) ושהינין יגע לסופו.

בתודה מראש