חברים חייבת לספר לכם סיטואציה לא נעימה שעברתי ועוברת כרגע על בשרי...
לפני שבוע ניגשתי לעירייה לרכוש תג חנייה לרכב, הפקידה דרשה ממני רישיון נהיגה ואומרת לי "מירי הרישיון שלך לא בתוקף" אני לתומי ולתדהמתי מתבוננת ואכן הרישיון היה לתוקף עד 2/3/16, כמובן ניגשתי במהירות למשרד הרישוי ושם נאמר לי "הגבלה מהוצאה לפועל" ושוב הלם, רצתי משם במהירות ללשכת הוצאה לפועל ושם נאמר שאיזה עורך דין בשם כך וכך דאג להגביל את רשיונך עקב חוב של איחוד תיקים (לא משנה שהחוב הוסדר והתיק נסגר).
בינתיים אני לעבור תיאוריה וטסט מחדש בכדי לקבל את רשיוני, לא קיבלתי שום הודעה או התראה מראש מהגורמים שאמורים להתריע על הגבלת רשיוני. והיום בגילי המתקדם לשבת ללמוד לתיאוריה בזמן שהריכוז והקשב ממש לא אותו דבר כמו בשנות העשרים, פשוט מקומם אותי שמשרד הרישוי והאכיפה לא דאג להודיע לי מראש על הגבלת רשיוני והייתי חוסכת לעצמי את כל העוגמת נפש שאני עוברת היום.
כמובן שלחתי מכתב בקשה למשרד הרישוי בתוספת העתק של רישיון נהיגה, ת"ז וצילום של סגירת תיק שיוותרו לי על תיאוריה וטסט בכדי שאוכל לקבל את רשיוני מחדש והתשובה אמורה להגיע עד לפחות חודשיים ובינתיים אני בלי רשיון נהיגה. נשמע לכם הגיוני?