body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חיוב לא חוקי באשראי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/10/2016 23:46
נסטיה 09/10/2016 23:46
שלום רב,
סגרתי מלון דרך אתר אינטרנט להזמנת מלונות. בהזמנה אותה הזמנתי- הייתה אפשרות למסור פרטי כרטיס אשראי לשמירת המקום, ולשלם בעת ההגעה למקום. כתוב כי הכרטיס אשראי הוא אך ורק לשם בטחון העסק. ביקשו ממני פרטי כרטיס אשראי- מספר הכרטיס+ תוקף הכרטיס. אך, בלי שלוש ספרות האחרונות, ״לשם הבטחון״, לפי מה שהבנתי- כדי שלא יוכלו לחייב את הכרטיס, או לגנוב פרטי כרטיס אשראי.
לאחר ההגעה למלון- גיליתי כי הכרטיס כן חויב. והמלון לא הסכים לקחת את התשלום- כדי לא לקבל תשלום כפול.
כרגע, אני עדיין בבירור עם האתר ממנו עשיתי את ההזמנה, והמלון.

מחברת האשראי קיבלתי כבר תשובה חד משמעית: שכל מקום שאני מוסרת את פרטי כרטיס האשראי: את המספר של כרטיס האשראי+ תוקף הכרטיס, ללא 3 ספרות בגב הכרטיס- חוקי לחייב וחיובים מסוג זה תמיד יואשרו מחברת האשראי.
האם זה חוקי? האם אחד הצדדים עשה משהו שאינו חוקי?
במידה ולא, אשמח לדעת מה לעשות בעניין ואיך לטפל במצב זה. האם שווה לקחת עורך דין במקרה כזה?
תודה!