body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - שלום
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
שלום 14/07/2016
14/07/2016 10:29
עומרי 14/07/2016 10:29

שלום רציתי לדעת אם תוכנית פירעון יוכלו לפרוס אותה ל10 שנים שאני אשלם 100 או 200 שקל בחודש המילה אין כסף כנראה לא עובדת אצלהם בית משפט או מנהל מיוחד האם זה אפשרי כי אין לא מוכן להתחיב לסכום שאני לא יעמוד בו סיימתי עם הבולשיט כמו שהיה בבנקים שלא מתיחסים אם יש או אין גם נכה לא יכול ללכת זה סתם דוגמא אני כבר על סף התפוצצות מכל ההליך העלוב הזה דוחקים יותר מידי לפינה שיבואו ישנו איתי יום אחד ברחוב בחום הזה