body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - ללכת להליך פשיטת רגל?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
27/06/2016 08:37
בן ד. 27/06/2016 08:37
בוקר טוב עו"ד כספי

יש לי חובות שהצטברו בגלל סגירה של עסק עצמאי שניהלתי בנתניה. בסך הכל החובות כרגע עומדים על 120,000 ש"ח. המדובר על חוב לבנק לאומי, חובות ל-2 עובדים ולעוד כמה ספקים קטנים (יחסית). הבנק שלח לי מכתב לפני תביעה משפטית. העובדים פתחו לי הוצאה לפועל עם פסק דין מבית הדין לעבודה. אני כרגע לא מצליח למצוא עבודה וחזרתי לגור אצל ההורים. רציתי לדעת האם במקרה כזה מומלץ ללכת להליך פשיטת רגל או שיש פתרון טוב יותר מבחינתי.

אני מאד אודה לך אם תוכל לתת לי הכוונה.
תודה