body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - הלוואה חוץ בנאית בלי אישור
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/05/2016 14:53
נופר 31/05/2016 14:53
ב16 לחודש חברת לוואות חוץ בנקאית הציעה לאמא שלי הלוואה, אמא שלי אמרה שהיא תחשוב על זה וביקשה שיפקססו לה את הדף הלוואה, אחרי שעשתה חושבים היא הבינה ש11% ריבית לא משתלם לה ואמרה שתברר אצל הבנק הלוואות שלהם.

אתמול, 14 יום אחרי שהנציגה פקססה את הפרטי ההלוואה, אמא שלי מסתכלת בחשבון ורואה שהיא הכניסה לה את ההלוואה לחשבון,
ללא שום אישור! שום חתימה! כלום.

היא הרשתה לעצמה לעשות מה שבא לה על דעת עצמה.

האם יש על מה לתבוע? ואם כן אשמח שתתנו לי שמות סעיפים ותסבירו לי מה צריך לעשות והאם צריך לקחת עורך דין בשביל זה.

תודה