body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מה אני יכולה לעשות?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/05/2016 09:57
שרית 08/05/2016 09:57
לפני מעל שנה השכן שלנו פנה לבית משפט בצו מניעה לגבי גגון שבניתי. הדיון התקיים למחרת בבוקר ולא הספקתי לשכור עו"ד. השופט, על אף שהסברתי לו את משמעות התקנות החדשות, לא הכיר אותן וקבע כי עליי להשיג היתר בניה מהעירייה והסכמות שכנים תוך 90 יום ובמידה ולא אעשה כן עליי לפרק את הגגון.
פניתי לעירייה ושם אמרו לי כי המבנה פטור מהיתר (כפי שידעתי טרם התחלת הבנייה) ושחלה עליי אך ורק חובת הדיווח.דיווחתי כמתחייב, בצירוף כל המסמכים הרלוונטיים והשגתי 75 אחוזי הסכמות. מבחינתי, ביצעתי את המבוקש.

השכנים פנו ללשכת הוצאה לפועל ושם, על אף הצהרותיי ובקשתי לסגור את התיק בטענת פרעתי ועל אף שהצגתי את התקנות החדשות והמסמכים שמבהירים כי עמדתי בדרישות החוק, הרשמת לא קיבלה את טענותיי. בינתיים, השכנים איימו על אלה שנתנו את הסכמתם וחלקם חזרו בהם מחתימתם. תואם דיון בהוצל"פ ועל אף שהצטיידתי הפעם בשירותיו של עורך דין, הרשמת קבעה כי עליי לפרק, שכן היא חייבת להצמד לפסק הדין ללא חריגות.

מה באפשרותי לעשות היום?