body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מרפאת שיניים שפשטה רגל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/05/2016 10:31
אייל 04/05/2016 10:31
שלום רב .
כידוע לכם מרפאת שינים תדהר פשטה רגל לפני חצי שנה .קיבלתי טיפול ראשוני וחלקי וגם פגום ..ממש טרם הסגירה הפתאומית ..כאשר איש מטעמם לא יצר עימי קשר .כל הטלפונים נותקו .המרפאות נסגרו .כולן ....ולמזלי שילמתי ב 12 תשלומים באשראי ...סכום של 10 אלף שח ..ביקשתי מחברת האשראי לעצור את התשלומים מהסכום שלדעתי הגיע להם לפי הטיפול שניתן לי(תוך הצגת מסמכים דרושים ). ושילמתי להם 3500 שח ...לאחר שחברת האשראי הפסיקה להם התשלום .הם פנו באמצעות עורך דין לחברת האשראי .במכתב שבו הודו שנותרה לי יתרת טיפולים של 4 אלף שח ...אבל למרות זאת הם דורשים את מלוא התשלום ."מאחר והטיפול כבר החל " .. בינתיים חברת האשראי מסרבת לתת להם את המשך התשלומים וגם אני ...השאלה היא האם הם יכולים בתור חברה שכבר לא קיימת .חברה שברחה לכל לקוחותיה עם מליוני שקלים .לתבוע אותי על סכום התשלום המלא ? האם אני יכול לתבוע אותם ? על הטיפול הלקוי ?ואי השלמת הטיפול ?

תודה
אייל