body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התנהלות מול ההוצל''פ
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/04/2016 12:57
בן א. 25/04/2016 12:57
יש תיק שבו אני זוכה כבר קרוב ל-10 שנים, שבו לא שולמו תשלומים מצד החייב גם לאחר שנפתח נגדו תיק ריכוז עם עוד 10 זוכים, ולפני כחצי שנה ניסה החייב להגיע איתי להסדר שנחתם על ידינו ועל ידי עורך דין - ובו הוא לא עמד לאחר חודשיים של תשלומים זעירים..

לנוכח ההסדר ובזמנו - הוחלט שיוקפאו ההליכים הקיימים כנגד החייב בתיק כל עוד לא הופר הסדר.

כעת הגשתי דרך בא כוחי בקשה לביטול הקפאת ההליכים, והרשם בתיק הגיב בהחלטה שבה הוא מבקש לפעול לפי האמור בסעיף 19 ב' (ג).
בא כוחי הגיש מסמכים המעידים על הקטנת החוב נוכח התשלומים שהיו בהסדר על מנת שנוכל להתקדם בביטול הקפאת הליכים אך הרשם בתגובה ציין בהחלטה שמפני שלא עודכנה הקטנת הסכום בהוצל"פ תוך 7 ימים מהתשלום הוא יתן את שיקול הדעת באם לחייב אותי בהוצאות כספיות (אבסורד שמחייב לא מצליחים להוציא שקל במשך 10 שנים אבל את זה הם יודעים לעשות).

מה הייתם ממליצים לעשות הלאה מכן? בפרט בנוגע לאפשרות שתמנע אותי מחיובים יתרים - ובאופן כללי.

תודה על הזמן והעזרה מראש!