body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חברת כרטיסי אשראי CAL
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
12/04/2016 23:07
ז.ד 12/04/2016 23:07
מה ניתן לעשות כנגד חברת אשראי (CAL) שפשוט בלתי ניתן להתנתק ממנה.
בשנת 2014 הזמנתי כרטיס אשראי של המשביר לצרכן לקניות ברשת ומאז אני סובל מסאגה מתמשכת של חובות והטרדות.
בינואר 2015 ביקשתי לסגור סופית את הכרטיס אשראי ולאחר אין ספור שיחות בטלפון עם חברת האשראי לביטולו ולאחר שהובטח לי שעליי רק לגזור את הכרטיס לשניים קיבלתי חודש לאחר מכן תשלום חוב על סך 47שח שצץ משום מקום, שילמתי במיידי את תשלום החוב והתקשרתי שוב לוודא שהכן הכרטיס ללא חובות והקשר שלי עימם הופסק סופית, ליתר ביטחון שלחתי מכתב בפקס לחברת האשראי שאני מסיים לעבוד עימם והחל מתאריך שליחת הפקס איני אחראי לכרטיס לאחר שבוע קיבלתי מכתב שהם קיבלו את מכתבי כולל מספר המעקב.
בפברואר 2016 שנה לאחר מכתבי קיבלתי שובר הנחה מהמשביר ( השובר עדיין סגור במעטפת ביטחון ולא נפתח מעולם) .
לפני כחודש קיבלתי מכתב תשלום חוב על סך 100שח. חייגתי לבירור הסיבה והתברר שהחוב הוא על השובר ההנחה שלא מומש, חייגתי שוב כדי לנסות ולהסביר שאין לי כרטיס מתאריך 2/2015 ואפילו לא קיים חשבון בנק (עברתי לבנק אחר בפברואר 2015) כך שאפילו והייתי רוצה להשתמש לא ניתן וכמובן שנענתי באטימות, חייגתי שוב לפני כשבוע והפעם הנציגה החליטה החוב משנת 2014 . אני מרגיש שזה לא ייגמר לעולם ואני פשוט הופך למסחטת כספים עבורם. היום קיבלתי הודעה שהחוב קפץ ל 101.46 שח.

אשמח לחוות דעת של עורך דין.