body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב של מוכרי הדירה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/04/2016 08:43
אנה 11/04/2016 08:43
רכשתי דירה לפני 3 שנים (המוכרים- בעלת הדירה ובן זוגה עזבו את הארץ. כפי שידוע לי בארץ נשאר בן של בעלת הדירה שכנראה לא החליף את הכתובת במשרד הפנים ועדיין רשום בכתובת של הדירה שכיום שלי).

בתקופה אחרונה החלתי לקבל מכתבים מלשכת הוצאה לפועל על שמו של אותו בן שיש לו חובות ועליו לשלם וכו.

מספר פעמים התקשרתי ללשכה והסברתי שהוא לא גר בכתובת הנ"ל, שאני כיום בעלת הדירה וביקשתי לא לשלוח מכתבים שלא שייכים לי. בלשכה סירבו בטענה שהוא לא החליף כתובת והם שולחים לכתובת שרשום אצלם.

שאלתי: מה עליי לעשות כדי להפסיק לקבל מכתבים שלו (די מלחיץ לקבל כל מיני סכומים שהוא חייב וכו)? ועוד, האם יש סיכוי שיבואו מלשכת ההוצאה לפועל עליי הביתה ויעקלו את הרכוש שלי? ומה עליי לעשות במקרה וכן יבואו?

תודה