body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - טענת חוב
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/04/2016 00:07
אירה 05/04/2016 00:07
לפני שבוע עברנו לגור בחו"ל לצמיתות. ההורים שלי קיבלו מכתב מאיזו חברת החזרי מסים שאנחנו חייבים לשלם להם איזה סכום ולא, יפנו לפתיחת תיק הוצאה לפועל ללא משפט.

אנחנו חתמנו על חוזה עם החברה לפני כחצי שנה וקיבלנו החזר מס לחשבון בפברואר. לפי החוזה רשום שאם גובה ההחזר נמוך מסכום מסויים אנחנו לא מחוייבים לשלם להם. גובה ההחזר היה הרבה יותר נמוך מהסכום שנקוב שם ולכן לא שילמנו.

השאלה שלי, מה יכולות להיות ההשלכות ומול מי אנחנו יכולים להציג את הדברים כי הם לא מוכנים לשמוע וטוענים שאנחנו צריכים לשלם.
תודה לעונים