body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התייעצות כללית
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/03/2016 11:26
סיגל 29/03/2016 11:26
קנינו ספות לפני שנתיים.
הספות התגלו כפגומות ובקצרה אספר שבכל פעם שביקשנו לטפל בבעיה - משכו אותנו בקצורה כזו או אחרת.
החלטנו להגיש תביעה קטנה ע"ס 9000 ש"ח לבית משפט לתביעות קטנות בראשלצ.
התביעה הוגשה באופן כזה שהנתבע הוא בית העסק ולא אדם פרטי. במקרה של עוסק מורשה - מספר העסקה המורשה הוא גם מס' תעודת הזהות של מי שעומד מאחורי העסק.

הנתבע לא הגיע לדיון וניתן פסק דין לטובתנו.

הנתבע כמובן לא שילם ולא התייחס לפסק הדין (התרגלנו לזה כבר).

פניתי כעבור 3 חודשים להוצאה לפועל (הבן של בעל העסק משך אותי בוואטסאפ וניסה לגרום לי לחשוב שהם יטפלו בבעיה ושלא אעשה כלום).

פניתי באל כורחי לללשכת הוצאה לפועל ושם ביקשנו ממני לפנות לביהמ"ש בבקשה לשנות את הנתבע בפסק הדין - לשמו הפרטי של בעל העסק.
בית המשפט סרב לעשות זאת (הבקשה הוגשה תחת כותבת של בקשה להארכת מועד להגשת בקשה לתיקון טעות סופר בפסק הדין).

מה לדעתכם עושים מכאן?