body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מבקש הכוונה וייעוץ
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/03/2016 23:43
אהד 14/03/2016 23:43
שמי אהד בעל עסק בדרום ונקלעתי לאזהרה לפני תביעה מול הבנק בעבור חובות לא קטנים.

ניסיתי לפנות ללשכה לסיוע משפטי בבאר שבע ושם נודע לי שלא מגיע לי סיוע גם אם אין באפשרותי לממן עורך דין. או יותר נכון נאמר לי להגיע כשאני כבר בהליך הוצאה לפועל מה שנראה לי מוזר. למרות הכל התעקשתי על פגישת יעוץ למרות שהבנתי שאיני תואם את הקריטריונים להגנה.

כמו כן ניסיתי לפנות לתוכנית "שכר מצווה" אל אין מענה מהם. מבקש לדעת מה כדי לעשות במצב כזה? אני יודע שבעת פשיטת רגל אצטרך להחזיר למעמ את כל ההחזרים על בניית העסק.

אשמח לכל ייעוץ או הכוונה בנושא.

תודה מראש לעונים.

אהד